Its all about my dreams and a place for my husband and I to post for the internet community and our family and friends about a wide variety of topics whether it be hobbies,current events or our everyday lives.

Sunday, June 8, 2008

The Moment Of Truth

Thanks to pretty Lainy to share me this cool tag,I enoy to answer its fun.

Are you deeply in love with your spouse or boyfriend/Girlfriend? If you do, let's try how well you remember the moment of your life with him. But before you put yourself in the hot seat please read the rules of this tag first.

1. This tag should be pass on to your closest friends.
2. Visit the blog of the person you've got this tag.
3. Leave a comment on her/his tag post. Be sure to thank her/him for this tag.
4. Highlight and link all the list of people who accepted this tag by visiting their blog site.
5. There are 10 questions that you need to answer but you will be the one to write the 10th question for the next person you want to pass this tag.

1. Sojourn 2. Pinay Mom in Czech Republic 3. See Me for what You Will 4. LAINY'S MUSINGS 5 OUR JOURNEY TO FOREVER 6. My Big Dreams 7.YOUR LINK HERE!
(PLEASE Place all the links of the people who accepted this tag).

Here's your questions: Be Honest and True!

1. How did you meet your husband/wife or boyfriend/girlfriend?
Answer: At YM

2. Where did you went in your first date?
Answer:Hotel last Aug 2006

3. When was your first intimate kiss?
Answer:When we first meet at hotel somewhere in makati

4. How many girlfriends/boyfriends he/she had in the past? Do you honestly know?
Answer:Think lots but He said nothing serious,only me haba ng hair ng lola mo hehehe

5. What is his/her ethnicity?
Answer: Canadian

6. What is his/her favorite food?
Answer: My Adobo

7. What is he/she like if he/she is mad?
Answer:He looks pangit hahaha

8. What are the things he/she did you thought is the most romantic thing he'd/she'd ever done?
Answer: Give me flowers and a cards that have meaningful msg

9. Describe how he/you proposed to you.

Answer: Through internet So when he come in PI all are ready

10. Do you find this tag C00L?
Answer: Yes

Now its your turn to put another person in the hot seat

passing to Mel,Liz,Beth Flor